Måndag 19 juni 

Grattis kronprinsessparet på bröllopsdagen!

En bra början va? Men egentligen tänkte jag skriva om gårdagen ha ha

Jag är stolt! Ut på kvällspromenad med Saga, som somnade till slut i värmen. Väl hemma, med en icke fungerande hiss vilket innebar bära dottern i famnen o Per fick bära vagnen upp för alla trappor, så bytte jag om och gjorde träningen för latmaskar! Klippt slut vid 20:10 ställde jag mig i duschen och insåg att jag var så trött att jag knappt orkade lyfta armarna för att tvätta håret! Hade inte ont men var så trött! Därför var det ännu skönare att efter duschen lägga mig i sängen och titta på Barnmorskan från East end och Gilmore girls.

Vikt? Ja, det märker vi imorgon ?

Ha det!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *