Lördag

Då var det lördag igen då… Och idag blir det lite shopping (förhoppningsvis) av stövlarna jag visade i tidigare inlägg, strumpbyxor för att ha ikväll när jag och kollegor ska partaja loss på Dansbandskampen, eller ja… Dansa blir det nog inte så mycket av eftersom jag planerat det superbra med att ha höga klackar på mig. Tror inte det är någon som vill ha en klack på foten och det är min ursäkt 😉 Blir nog ett besök i Björn Borg- butiken också. Får se om det blir köp även till mig eller bara till Per. Den som lever får se!

Efter det blir det hem och fixa lite mat innan Per ska spela innebandymatch igen, tror ni de kan vinna idag? Och när jag skjutsat honom till hallen blir det i ilfart (inom lagens gränser så klart) till Satu för sminkning! Hon får mig att känna mig SÅÅÅÅÅÅ fin!!! Sen hämta älsklingen igen och vips iväg till Norrköping och party party!

Hoppas ni får en bra lördag, oavsett vilka ni är som läser!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.