Livet ska inte bara levas, det ska firas!

Ett underbart och träffande citat från ett kort jag köpte i fredags. Anledningen till köpet var att min underbara vän Diana för ca ett år sedan fick besked om att hon hade bröstcancer. Aggressiv behandling inleddes, samtidigt som denna underbara kvinna började plugga till tandsköterska, och i mars, eller april, gjordes sista behandlingen och en helvetisk period var över och livet segrade!

Detta, just detta, firade vi under lördagen och från oss blev det självklart även rosa champagne, Moët, till kortet med citatet ovan. Tyckte det var så passande med rosa och det citatet.

Livet firades, tårar föll av glädje, att vi har kvar henne och hennes tacksamhet som hon visade oss för att vi funnits där (mycket tack vare hennes öppenhet) och att nu ska här levas! Bröllop hoppas vi snart hamnar på planeringen igen, 10 oktober 2015 var annars bestämt och klart och inbjudningarna hade kommit till oss inbjudna. Får se vad vi kan hitta på för den dagen för att fira ÄNNU mer, kärlek och liv, det bästa som finns.

Tack för att vi funnit varandra underbara Diana och tack för att även du gav fingret upp till cancern!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.