LEDIG

Och vad skönt det har varit!! Sen att älsklingen min chockade mig genom att ha ställt alarmet 07:30 när vi båda faktiskt har sovmorgon, ja, det är en annan femma! Men vi fick en skön morgon i alla fall med att läsa tidningen, äta frukost och drick lite kaffe, självklart med mjölk! *ler

Klockan tio befann vi oss på Rejmes här i Linköping för att provköra bilen som vi hade fastnat för på nätet och ja, det märks att det är en Volvo man kör i alla fall! Per reagerade på att det saknades mugghållare och att handskfacket är minimalt medans jag lovordade svankstödet och att man kan se hastighetsmätaren även om man har en låg placering på ratten, jag slipper sitta och ducka för att se den! Hahaha! Märks det vem som kört och vem som suttit bredvid de senaste två året? Sen vet de ju hur de ska skylta bilarna för att man ska bli sugen på allt som finns… Så, nu finns det funderingar på en fabriksny istället eftersom det skulle (konstigt nog) ge ungefär samma månadskostnad som en begagnad. Visst, 72 månader istället för 60 månader, men ändå!! Bilen är ju 60 000 kr dyrare! Men, vi får se imorgon om säljaren ens kan erbjuda oss att ta in nuvarande bilen för det vi har kvar på skulden, det är nämligen kravet!

Efter besöket på bilfirman gav vi oss av mot stan och åt buffé på kinarestaurang. Jag åt faktiskt inte så jag mådde illa, hade kunnat göra det, men vad skönt det är att känna att ”nej, nu räcker det faktiskt! ”

Per började jobba halv tre idag så jag passade på att ta min promenad i samma veva som han tog sig till jobbet, och att jag aldrig kan ta på mig lagom med kläder?!!?!? Kom hem och då jag hade en cerise topp under en tunn munkjacka och fleecevästen insåg jag att den antagit en aningen mörkare ton på vissa ställen och framförallt då ryggen! Hahahah!

Sedan dess har jag inte gjort ett smack! SÅ SKÖNT! Ryggen tar knäcken på mig men jag får ju skylla mig själv eftersom jag inte har ”orkat” ta värktablett men förra gången gjorde den ingen nytta… Imorgon är det i alla fall besök återigen på Rejmes för att se om det blir en affär eller ej. Sen ska jag även ta en liten dans med snabeldraken för att jaga ikapp med dammråttorna och någon gång är det dags för promenix också. Per jobbar till 20:30 och då är det veckohandling som gäller!

Hur har er torsdag varit?

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “LEDIG”

  1. Tjo!
    Min torsdag…hmm ja du… Jobb…med övertid 1½ timma med möte (mindre kul) 😉 Hem, läxor med barnen, läsläxa Moa 10 min Tove en kvart =) sen var det ombyte för basketträning först barnen sedan jag själv alltså en trevlig torsdagskväll! Idol en stund sen sängen DONE!
    hoppas du får en kanonfredag kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.