Ledig dag

Ja, då var man ledig idag också då, men nu blir det inte så någon förrän i november igen. Och vad gör man inte på sin lediga dag om inte ställa klockan på larm 06:45…. Suck! Att jag aldrig kan få tummen ur och bara ta det lugnt? Men, det var faktiskt till ett roligt ändamål som jag gjorde det för! Kl 08:00 rullade bilen ur Linköping mot Göteborg med ett litet stop i Borås för toalettbesök och inhandling av filofaxen i tidigare inlägg! Blev supernöjd. Var nära att ta en brun först men jag är ju svart, älskar svart, och kan nog i längden tröttna på en brun så det fick bli en svart. Fick dessutom penna på köpet, sånt gillar vi!

Kom till Telias kontor på Gårda vid 11.10 och då var både Maria och Jessica hungriga så det var bara att ta sikte på lunchrestaurangen! Och som jag längtat efter deras salladsbuffé! MUMMA säger jag bara! Stannade kvar och pratade lite efter men man känner sig tyvärr mest i vägen när man inte har något att göra utöver att ta upp tiden för den man pratar med.  Så vid 13.25 åkte jag tillbaka till Borås för ett besök hos Mia och Jonah med pojkarna och åååhhh vad det är mysigt varje gång! Fabian är ju fullt ös medvetslös medans Felix charmar en med ett så underbart leende så man smälter som mjukglass i solsken! Men vid 16- tiden kände jag att det var dags att ta sig tillbaka till Linköping, det tar ju ändå 2 timmar att köra och lite av kvällen ville jag ha kvar.

Så sedan jag kom hem har det blivit den obligatoriska promenaden, och detta klara underbara höstväder, får mig att må kanon! Visst, det är verkligen inte mer än 5 grader på kvällen nu men ååååhhhh så skönt det är!

Imorgon är det dags för jobbet igen, vet inte om jag vill eller ej, men på något sätt längtar jag faktiskt tillbaka hahah! En vecka ledigt hade inte varit fel, men nu erbjöds en dag så jag får vara glad för det lilla!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

4 reaktioner till “Ledig dag”

  1. Tack detsamma! Och vad söt han är, han stod ju ändå ute och vinkade hej då 😉 Får komma fler gånger märker jag, kanske ta med en bok nästa gång 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.