Lååååååååååååååååång fredag

Och det hör påsken till, så är det ju bara. Fast det var som Per sa nyss… Vi firar att Jesus korsfästes och dog idag genom att vara lediga och äta mat och godis… Hur går den matematiken ihop? Jag har hört någon förklaring innan och även hur påskkärringarna kom till osv men det är ju borta från huvudet sedan länge. För den som vill läsa mer om påskkärringar se: http://sv.wikipedia.org/wiki/P%C3%A5skk%C3%A4rring

Igår var vi på hockey, jag fick för första gången besöka Cloetta Center och på ett sätt hoppas jag slippa det igen, i alla fall med LHC- fans ropandes i öronen och att domarna är helt väck osv. Jag kanske har en fördel i att ha haft en fd. man som var domare och jag numera ser allt på ett annorlunda sätt, men ibland är det också väldigt jobbigt för jag vet varför avblåsningen kommer men det fattar ingen annan och då hamnar man på ett sätt i kläm. Om det är till fördel för det lag jag vill ska vinna så är det ju kanon men om det går emot det laget så blir jag helt plötsligt väldigt neutral… Hänger ni med?

Sitter just nu och kikar på mina fina tulpaner vi fick på jobbet igår, tänk vad glad man kan bli över en sån sak! Kan väl säga att jag njuter väldigt mycket överhuvudtaget… Fint väder, fint hemma, besök hos Satu och Jonas om någon timme, besök av mamma och pappa imorgon. Igår fick vi även hem inbjudningarna som jag beställde förra helgen och de blev kanon!!! Är supernöjd över att ha beställt dem istället för att sitta och pyssla med dem hemma. Skulle jag gjort det hade det inneburit ett måste att installera skrivaren till datorn, köpa ny patron osv. Så i kommande vecka kommer de hamna på lådan och förhoppningsvis lika snabbt hamna i mina vänners lådor.

Vet inte om jag har skrivit detta tidigare men i år får Per och jag semester ihop, SÅ UNDERBART! V 26-28 ska vi ta hand om varandra och bara få mysa. Heléne och jag på jobbet bytte perioder med varandra och det blev jättebra för oss båda vilket är jätteskönt!

Nepp, nu ska jag nog gå till badrummet och sätta på masken inför dagen och det kanske blir en uppdatering även ikväll med lite bilder för kameran får följa med till Satu och Jonas och hoppas att det blir motiv på annat än mig men kanske mig i min nya jacka, som Satu önskar, och kanske på vårt underbara väder och den mysiga slätten som vi kommer åka igen sen.

Kramar på er och ta hand om varandra denna långfredag 2010. (PS. Om någon vet någon som kan ha ett par Levis 610 i stl W30 L 33 så säg till, har ett par här hemma som jag gärna vill bli av med…)

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Lååååååååååååååååång fredag”

  1. Tack snälla marika =) Jag har varit ltie dålig på att kommentera, men du finns i mina tankar =)
    Vad härligt för er med semester tillsammans, man behöver verklgien det!!!!!
    Hoppas du får en underbar påsk =)
    kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *