Kärlek

I helgen var det dags för bröllopet jag längtat enormt efter sedan inbjudan kom i hmm… Februari tror jag den damp ner i. Eller ja, längre än så men längtan blir så mycket mer påtaglig när man vet att det är på G ju! Min underbara vän Johanna skulle äntligen få sin Daniel! Vi åkte till Borås redan i fredags för att slippa åka alla mil på en och samma gång. Vi fick dessutom lite sovmorgon vilket inte är fel! På med sminket innan avfärd och väl på hotellet så gick vi på lite sightseeing för att se hur nära kyrkan låg! Nemas problemas säger jag bara, två minuter tror jag det tog, i högklackat! Tyvärr regnade det strax efter 15- tiden vilket ställde till lite problem för vått underbara brudpar med följe men lite sena anlände de till kyrkan och självklart kunde jag räkna ut vad som skulle hända, tårarna rullade ner på mina kinder! Men båda sa ja, musiken var fin och kärleken flödade! Vi åkte efter denna underbara vigsel vidare till lokalen där festen hölls och skålade, åt underbar mat, sjöng, njöt och dansade! Tyvärr får jag väl säga att Per fick dunderhuvudvärk så det var bara att ringa taxi och ta oss tillbaka till hotellet där älsklingen min slocknade som ett ljus. Jag lider så av att bara få se några av mina närmsta vänner så få timmar så tårarna rinner på kinderna varje gång jag inser att de är lite mer än 20 mil ifrån mig enkel väg och en liten fika eller akututryckning pga något aldrig är möjlig eller aldrig händer… dessa vänner som funnits för mig i vått och torrt kan jag nu inte betala tillbaka till 🙁 .

Johanna och Daniel, tack underbar ni, numera äkta makar, fru och herr, för att vi fick vara med och dela er dag med er! Tack för att ni är de ni är! Ni strålade av kärlek, nu mer än någonsin! Saknar er enormt!!!!

Nu ska jag försöka torka tårarna, fortsätta slappa, och ladda för sista arbetsveckan innan behövlig semester.

Kram på er!

20110724-195229.jpg

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.