Känner mig…

heeeeelt slut 🙁 Är så trötter och har under helgen mått lite smått illa hela tiden… Har försökt att äta regelbundet men det har inte alltid riktigt gått, för, vi firade Jonas som fyllde 32 år igår! Fick lite panik i fredags eftersom där vi tänkte köpt hans present, en gitarr, hade av någon oförklarlig anledning inte öppet när Per gick ner innan han började jobba och ja, det blev då för mig att jaga runt när jag väl kom hem, men det löste sig och det blev även ett fodral till den aktuella gitarren. Och lite vin och cider köpte jag och sen hämtade jag då paketet med den tidigare aktuella pyjamasen. Hann landa lite i soffan efter det och bakade den första kladdkakan som jag hade fått beställning på från Satu, och sen var det dags att hämta Per för att handla inför kommande vecka… Stressigt? Njae ;)Väl hemkommen så skulle kladdkaka nr 2 bakas, dusch, packning mm skulle förberedas eftersom det var planerat att vi skulle infinna oss hos födelsedagsbarnet vid halv nio på morgonen dagen efter.

Så, sagt och gjort, vid 8- tiden bar det av, bilen med en hel del packning eftersom en gitarr inte är en liten sak som man bara slänger omkring, och speciellt inte när den är inslagen i nalle puh med vänner- papper med rosa snören 😉 Surprise var det verkligen när vi anlände men efter att ha packat in halva husets innehåll i deras bil bar det av! Vi hade, precis som alla andra tror jag på denna sidan av sverige, otrolig otur med vädret eftersom det började regna när vi var på väg till Loftahammar, eller närmre bestämt Bäcksviken. Men vilket mysigt ställe! Per och Jonas tog båten med packningen och Satu och jag gick en promenad dit istället med Sara. Underbart söta små stugor PRECIS vid vattnet, och att höra ”kluckandet” mot klipporna fick tårarna att strömma till. Fasen vad jag hatar att jag aldrig kan hålla mig, eller ja… De kommer vid helt fel tillfällen i alla fall… Lite fika och sen satte Satu sig och planerade den obligatoriska fem- kampen och födelsedagsbarnet och Per gick och fiskade under tiden. Jonas fick två gäddor men behöll bara en, så, nu har jag även smakat på gädda!

Lek och bus följdes av underbar mat och underbart gos med Saras 6 valpar, 5 veckor gamla… Om ”vanliga” valpar är söta så är det ingenting mot vad chihuahua- valpar är! De ser ut som små robotar som bara rumlar runt, backar och hoppar huller om buller! Satt och pratade fram till 23 tror jag och sen var det kudden som gällde.

Vaknade till regn, även idag, men vi lyckades få till en promenad och det var SÅ skönt, att gå i skogen när det regnar eller har regnat ger i alla fall mig maximalt med syre! SÅ SKÖNT!

Vi var hemma vid 16- tiden och ja, vi unnade oss kina- mat och nu har vi  bara slappat för 150%, vilket känns nödvändigt iom att man ska jobba imorgon igen. Nästa helg är det VÅR helg, bara vi två och inget planerat!

Ta hand om varandra och njut, även om det tyvärr är väldigt grått ute så ska jag fortsätta titta på resor till mars 2011.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *