Julen är undanplockad

Igår var en välbehövlig ledig dag, torsdagen var verkligen som en fredag och att orka en dag till denna veckan på jobbet fanns bara inte. Sen att vi satt uppe och tittade p JVM- finalen gjorde väl saken inte bättre! Men rätt lag vann och jag tror, i mina makes ögon ialla fall, att rätt spelare avgjorde också hihih.

Vi vaknade vid 9 tror jag det var, åt frukost, drack lite kaffe och sen satte jag igång! Julen skulle bort och det gick undan! Men när man plockar bort sånt vill man väldigt gärna lägga/ställa tillbaka något annat och då insåg jag att nej nej, inte en vår till med ”vårgröna” dukar… Inte för att de är fula, men jag ville ha något NYTT! Efter lite titt i budgeten inför Thailand insåg vi att jodå, jag kunde åka till Ikanohuset och Hemtex för att köpa lite nytt att lägga på borden. Väl där insåg jag att rean på JUL- sakerna fortfarande pågår så det fanns inte jättemycket ”roligt” om man inte skulle köpa just jul- grejer men fastnade för lite syrénlila löpare så det fick bli 6st (behövde bara 5 insåg jag när jag kom hem) och så ”råkade” jag få med mig två kuddar till soffan också i samma nyans.

Det tog mer eller mindre hela dagen att plocka undan, placera lådor på vinden, ta fram nya gardiner och stryka de nya gardinerna och lägga fram dukarna osv men till slut så kunde jag konstatera att jag var klar.

Agerade taxi på kvällskvisten också hihihii. Fina Jonas skulle överaska Satu och frågade mig om jag kunde hämta henne som igår och köra henne till ett ställe i stan. Självklart var ju svaret, vi hade ändå inget planerat och den minen jag fick när jag ringde på dörren var oslagbar! Hoppas ni hade en jättemysig kväll Satu och Jonas!!!!

Väl hemkommen drack vi lite glögg i soffan och spelade Temple Run… Mamma mia… Har fått varningar att inte ens testa men jag som inte brukar fastna för spel var ju SJÄLVKLART tvungen att testa… Suck… Jag är fast! Och dessutom berättade jag om spelet för Per så vi satt väl i drygt en timma och spelade hahhahahah

Idag är det bara bio som väntar och innan dess ska jag verkligen bara ta det lugnt, dricka kaffe, laga lite mat och bara vara!

Ta hand om er!

Lagom suddig bild hahah Längtar efter omtapetseringen nu!

Soffbordet

 

Köket

 

Brudkistan med vårt underbara tack- kort!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

2 reaktioner till “Julen är undanplockad”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *