Jippi!

Ser ni? Bloggen har nytt utseende och jag är så glad! Tänkt länge på att göra en förändring men har tyvärr ingen aning om hur tusan man gör! Men, ett litet meddelande senare så satt jag på plats hos Jonas som tillsammans med sin fru hjälpte mig att skapa sidan från början. Teman byttes ut, bilder likaså. Headern ska bytas ut när jag orkar sätta mig och titta på alla bilder som kan läggas upp. Det är ju en ganska begränsad yta som den får ta och ska därför egentligen kanske visa lite mer än min brudbukett. Men allt har sin tid som man brukar säga!

Så tack Jonas för att du satte dig med mig så jag fick lite mer hum om hur man går tillväga!
Jag har också fått in mitt Instagramkonto till höger som du kanske ser. Även några nya länkar. De jag hade tidigare, som jag tror inte visades sedan några år tillbaka, var allt annat än uppdaterade.
Fotograf Satu Knape är Jonas fru och i mina ögon värd all reklam hon kan få i världen! Linda Blom började jag följa när Saga låg i magen och ja, hon får vara med här också för hon verkar vara en riktigt skön tjej som fick dottern Selma i april 2013 och nu väntas lillebror, samma datum som Selmas 3:e födelsedag! Hon har även ett företag som heter Formeli där hon gör tavlor. Vi har tyvärr inga hemma men ska försöka få tummen ur och beställa, kanske till Sagas 3- årsdag. Urk… Det är så svårt att skriva 3- årsdag. Var tog vår lilla älskade lillstrumpa vägen, där faktiskt alla strumpor var för stora, men sååååå små ändå!
Vår krigarprinsessa Louise, denna kämpe… Oj oj oj… En av Sagas juni- syskon från Föräldraliv och efter det Facebook, som dagarna innan 1- årsdagen åkte på leukemi.

Så… Vi får se om fler hittar hit. Oavsett kommer jag fortsätta blogga. Min dagbok och filter… Vem ska jag annars berätta om allt fint för? Käre maken har inte riktigt samma åsikter om vad ”vi behöver” ha ha ha ha

Ta hand om er så kör vi ny vecka om bara några timmar!

Bild från Pinterest, på favoritblomman Pion
Bild från Pinterest, på favoritblomman Pion

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *