Jag orkar inte mer…

Jag ger upp, en gång för alla… Hur jag än gör blir det ju ändå fel!!! Bryr jag mig för mycket? Är det så att de jag trodde var mina vänner blir bortskämda i början och när jag sen mår för dåligt ens för att ta ett initiativ till att fråga hur just DU mår kanske det är läge att faktiskt fråga mig? Men nej, då tolkas jag tydligen som att jag bara bryr mig när det händer något, att jag inte finns där när allt är som vanligt…
Vad vill ni att jag ska göra? Vill ni bryta kontakten så säg det… Men ge mig chansen att må skit och fråga MIG hur det är…

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

6 reaktioner till “Jag orkar inte mer…”

 1. Oj…. Man kan inte bry sig för mycket Marika, aldrig!
  Om den du pratar om betyder något speciellt för dig så fråga, prata med personen.. En del människor tar energi och såna ska man rensa bort. Man måste både ge och ta.
  Du har skrivit så många fina kommentarer i min blogg men ibland har man fullt upp med sig själv, man har så fullt upp att man helt enkelt inte kan lägga energi på någon annan , även om man bryr sig. Det är ok.

  Varm kram till dig, det verkar som att du behöver det 🙂

 2. När jag skriver kommentarer Carro behöver du inte svara, du skriver när du orkar och hinner, det vet jag. Personen trodde jag stod mig närmre men kan nog lika väl vara utan den, annars skulle jag väl bara vara orolig över att det skulle gå fel igen och nej, orosmoment klarar jag mig utan!
  Tack för kramen!! (fan, nu gråter jag ju igen!)

 3. Jag håller med Carro, man kan aldrig bry sig för mycket. Och energislukare kan man faktiskt rensa bort! Kram!

 4. Gråt och släpp ut, det brukar hjälpa. Sen efteråt så kan du nog inse att en del kanske inte är värda din uppmärksamhet, så är det. En del bara stjäl energi.
  Prata med mig när som helst.
  Kram

 5. Alla vet väl att du bryr dig, att du finns när man behöver..men om du känner så till en viss person så kanske du ska prata med den det berör, kanske finns en anledning som du inte vet…än…

  Kramar till dig!

 6. Det finns säkert svar på anledningen, men att ”ställa” krav på att jag är den som måste ta kontakten får mig att bli lite irriterad… Men men…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.