Jag och bröllop

Ligger bredvid Saga i sängen och tar det lugnt. Hon sover sedan 2 timmar tillbaka och då hinner man ju fundera en hel del…
Idag blev det bröllop och bordsplaceringen vid festerna…
Första bröllopet, jag var då singel, blev jag placerad näst längst ut, mitt emot en kille brudparet tyckte jag kunde lära känna. Stor släkt så jag tänkte inte mer på placeringen. De hade valt E- bord, vi satt på mittenbordet.
Andra bröllopet, träffat Per och flyttat till Linköping. Vi blir inbjudna som reserver. Ok, älskar bröllop, vi tackar ja! Blir placerade längst ut igen, kanske inte så konstigt om man är ”reserver” och bordsutfyllnad… Även här E-bord och återigen på mittenbordet.
Tredje… Där började jag bli lite lätt stött… Tror jag hade tre på min högra sida, sju eller åtta på min vänstra som också var åt det håll brudparet satt. Min egna uppfattning var att jag stod närmre bruden än så… Återigen, E-bord och vi på mitten.

På de två sistnämnda bröllopen var vi fortfarande bara förlovade, dock placerade på var sin sida av bordet… Ja, jag är faktiskt lite petig med sånt, men på ett sätt var det ok, vi fick ju prata med andra!

Det fjärde bröllopet var Saga endast fem veckor gammal och låg mestadels i vagnen. Brudparet fick ett stort OK att placera mig längst ut närmst dörren. Hör och häpna, INTE på mittenbordet ha ha ha

Det femte bröllopet, eller nja, festen i kärlekens tecken för att vara korrekt, var jag återigen placerad längst ut… På mittenbordet för återigen hade de valt E-bord.

På det sjätte, i Oslo, var vi på restaurang och Saga var med. Ingen bordsplacering men, naturligt nog placerades jag, längst ut…

Om knappt 10 månader ska vi på ett till bröllop och det ska bli VÄLDIGT intressant var jag hamnar! Och nej, jag tror faktiskt inte varken brud eller brudgum har denna adressen så det kan inte sabba mitt lilla experiment…

Skepp och hoj i värmen! Drick mkt vatten!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *