Helt såld

Och då på Bodyshops handkräm med Hampa! Var där och köpte bodybutter, denna gången med mango, och fick då ett prov med handkrämen med mig hem. Fjuttigt liten klutt i en liten burk men efter första testet var det kört! Idag var jag och köpte den mindre av två tuber som de hade och ja, det är allt annat än gratis men jag får se det som att det är en investering, 75 kr för 30ml… Men man blir verkligen len som en barnrumpa på händerna! hahahah!

Var på massage idag också och även om jag visste det, alltså, man lär sig saker lite här och där, så kunde jag inte koppla ihop mitt ryggonda med att musklerna i rumpan var spända som fiolsträngar! Höll på att skrika högt så fort hon satte igång med att försöka lösa upp dem men lyckades hålla mig och tydligen svarade jag riktigt bra på behandlingen så detta bådar verkligen gott! Har också haft otroliga problem med mina skuldror i drygt 6 år och det tog jag också upp, så klart, och trots att tjejen sa redan från början, för att lite förbereda mig att det troligen inte går göra något åt efter så många år, så svarade jag bra även där, jag kan alltså bli smärtfri! Snacka om att man blir överlycklig! Nu ska jag införskaffa spikmatta (för att slippa promenera mig varm varje dag, har ju ändå 1 vilodag/vecka) och då kunna stretcha ut skuldror och rumpa. Ska även börja gå med stavar för att bygga upp muskler i ryggen, och om någon kan förklara hur jag ”ror” med gummiband så skulle jag bli glad.

På min promenad igår såg jag ett underbart höstlöv. Ett lönnlöv som hade alla fäger, till vänster grönt, sen gick det över till gult för att avsluta med rött längst till höger. Hade tyvärr igång gps:en så jag kunde inte ta kort, men det var i alla fall otroligt fint!

Imorgon är det fredag äntligen, promenad, veckohandling och avkoppling gäller! I helgen annars ska vi försöka få till ett bullbak, och ja, jag skriver vi eftersom jag tänkte få med mig Per på detta! Bröd som vanligt ska också göras och vi ska även svänga förbi tippen med lite wellpapp.

Hoppas ni har haft en bra torsdag! Fullt ös mot helgen!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Helt såld”

  1. Ro med gummiband:du sätter dig på golvet och tar gummibanden i nävarna sedan så drar du och tror jag låter ryggen göra jobbet eller så sitter du rak i ryggen och låter armarna göra jobbet.Är det med armarna så kan jag tänka mig att skuldrorna gör mycket av jobbet och jag tänker mig att det är därför du ska ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.