Hej söndag

Eller är det kanske hej då söndag som jag ska skriva nu med tanke på tiden på dygnet? Ha ha ha

Ska väl erkänna att idag är jag HEEEEEEEELT slut! Vi tvättade bilen idag, ett tvunget måste minst sagt då den var mer svart än vit och jag tror att både Per och jag tappade luften lite där i garaget. I två timmar slet vi och avfettningen syntes inte ens att vi hade sprayat på… Kan man köpa något plastöverdrag som man skalar av lite då och då??? *asg*
Sen att jag såg var stenen träffade på rutan (i torsdags på väg hem från jobbet) gjorde inte saken bättre. Rätt skönt iofs att den STORA stenen som kom farande från en långtradare i mötande riktning inte tog i lacken, mer svårfixat än ett stenskott i mina ögon. Men, det tar på mina krafter att behöva ringa och fixa tid för att få det lagat för vi vet inte när kylan kommer…

Kan också redan nu meddela att det i fortsättningen, kanske någon gång i veckan, kommer bli skyddade inlägg och lösenordet kommer INTE många att få. Ni får fråga men också acceptera ett nej utan anledning. Min blogg, mina villkor alltså.

Om en vecka smäller det!!! Första advent, nya gardiner, underbara adventsstjärnor på fot i fönstret och en uppgiven make som måste hjälpa mig ha ha ha. Stackars liten 😉 Men även i år kommer julgran lysa med sin frånvaro i lägenheten tyvärr men det beror på att vi inte kommer spendera många dagar hemma och det tar evigheter att sätta upp den med ljusnät mm… Men jag klarar mig nog med mina ca 50 tomtar som sätts upp i lägenheten 😀

Ha en bra början av veckan!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *