Härliga söndag

Eller? Vad säger ni? Jag tycker nästan att det är det faktiskt, trots att jag har en fruktansvärd träningsvärk så känns det underbart! Känner att det sitter på ställen jag inte fått träningsvärk på av styrketräningen och det är verkligen underbart! Jag känner det även på ställen som jag har fått det på av styrketräningen också så Bodycombat är något jag ska köra med!

Det är nästan pinsamt att erkänna men Per och jag gick och lade oss igår vid 22.30… HALLÅ???!??!? En lördag? Haha, men vad ska man göra? Vi vaknar pinsamt tidigt på helgerna också vilket gör att vi blir trötta vid den tiden… Men men, jag får utan tvekan ut mer av dagen på det sättet eftersom det är när det är ljust ute som alla andra också är ute och affärerna är öppna. Idag tog vi det lugnt på morgonen, ja, jag kunde inte göra så mycket annat pga träningsvärken men det var skönt att inte ha något planerat ändå. Började med att göra bröd, igen, precis som varje helg eftersom varje sats blir fyra kakor. Per skrattade lite när han insåg att jag hade bullar i ugnen! hihi! Sötnosen!

När det var klart släpade jag ner älsklingen min till stan och Åhléns, jag insåg när jag bakade att det är lite pilligt att hälla upp kryddorna ur de ini-mini-små- påsarna som man köper dem i och ville ha små burkar istället och de hittade vi just på Åhléns. Sen blev det gula servetter också med vita prickar och ett gult blockljus… LIIIIITE påskfint vill jag i alla fall ha även om jag inte har ris med fjärdrar och kycklingar i. Sen gick vi vidare till Café Gyllentorget och drack lite kaffe och kikade på folk, en skön stund där vi bara satt och njöt av allt folk utanför. Kom under denna tiden på att jag vet verkligen inte vad jag önskar mig i 30- årspresent… Jag har ingen aning! Så vi gick och kikade lite på Cervera och sen fick jag med Per in till Hemtex och köpte nya dukar, gröna blev det med prickar på och där köpte vi även höns/kycklingar i ståltråd! JÄTTEFINA!!! Ska försöka få med dem i nästa inlägg eftersom jag för tillfället inte orkar ta mig ur soffan för att hämta USB- kabeln till telefonen! Men det blev verkligen helt underbart fint här hemma! Just det ja, två kökshanddukar hittade jag också, ett två- pack med en helgrön handduk och en vit med gröna ränder på som bildar rutor.

Efter detta har vi bara tagit det lugnt, ätit gott och slappat… Och tyvärr tittat på Frölunda- LHC där helt fel lag vann… Mmm, LHC vann och nu blir det en sjunde och avgörande match här i Linköping om vilka som får möta Djurgården i semifinal… Både Per och jag hoppas att Frölunda går vinnande ur striden för att då har troligen DIF större chans att ta sig till final och där vill jag att de ska få möta HV71 (som jag håller på) och DIF får då gärna ta guldet. Men, vi får se… På tisdag är nästa match och tusan om det inte går vägen!

Jaha, där har ni min rapport för dagen! Som sagt, foto får ni troligen nästa gång! Ta hand om varandra!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *