Fundering sedan länge…

Jag har i snart ett års tid funderat på att fixa nya glasögon, inte för att jag vantrivs med dem jag har, älskar dem nämligen, utan för ”ombytes” skull… Gillar att variera mig. Vissa dagar känner jag mig bara inte så mörk som glasögonen gör mig om man säger så. De är ju ändå nästan helt svarta!

Men så är det det där med att beställa tid osv… Men nu, nu SKA jag få tummen ur!!! Men då kommer nästa problem… VAR??? I Borås visste jag precis var jag skulle gå, visste vad jag fick för pengarna gällande service osv… Tror det är samma sak här i Linköping men VET inte… Men vad tusan, får väl testa i alla fall antar jag. Får ändå bidrag från jobbet så varför inte passa på?

Annars blir man mest utskälld idag känns det som… Snacka om att det kan knäcka en lite lätt på mitten… Men men, skam den som ger sig, detta SKA bli en bra dag och kväll!

Hepp hepp!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Fundering sedan länge…”

  1. Vi har rabatt hos Optiker Persson och synsam via jobbet. Jag köpte mina senaste hos Synsam och fick rabatt då undrar om det var 20%

  2. Köpte glaögon igår.. synsam. duktiga! Jag betalar hellre mer och får exakt den både jag vill ha så ha ringa bra tips för billiga och bra 😉 Men trevliga nissar där inne iaf!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.