Fortsätt hålla tummarna

I fredags fick jag besked från ett av företagen jag sökt jobb hos att de gått vidare med andra sökande. Suck… Där skönk det självförtroendet… men men… En kvarstår och efter ett samtal med eventuella nya chefen är det fortfarande en bra, men otroligt nervös känsla kvar i magen. Jag hoppas så innerligt att få börja där, att få visa vad jag kan, att få lära känna nya kollegor, att få rycka in där det behövs och bara göra det är jag är bra på!

Så snälla, fortsätt hålla tummarna för jag vill SÅ gärna ha detta jobbet, jag skulle passa SÅ bra där och jag hoppas bara att de jag hade intervjun med känner precis samma sak som mig. Att just JAG är den de söker till platsen som finns ledig!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.