Ett kort inlägg..

För jag är glad idag! Jag vågade, jag vågade trotsa rädslan för att jogga!!! Kom hem ganska slut efter en lång arbetsdag med otroligt mycket att göra (har ni hört detta innan eller???? ) och skulle ju gå ut och gå, som varje dag och efter att jag tagit mig utanför dörren och en liten bit in på promenaden, en raka inte alls långt hemifrån, lyfter jag fötterna liiiiite snabbare och fasen, det funkade! Jag joggade! Iofs med otroligt små steg eftersom jag läst att det är mest skonsamt mot benhinnorna och åååhhh vilken känsla! Gick en bit sen igen och satte igång joggen i en liten skogsdunge som jag tycker är lite otäck så varför inte klara av den sträckan i snabbare tempo? *ler* Körde två löpsträckor till och när jag kom hem insåg jag att duscha varannan dag med denna typ av träning är bara att glömma! Finns det är värre/skönare känsla än svett mellan brösten???? hahhaahahah

Resten av kvällen blir lugna gatan, kommer troligen boka tid med kudden redan vid 21… Är helt slut!!! Men vem har sagt att man bara sover i sängen? Man kan titta på tv, prata och… ja, resten får er fantasi skena iväg med!

Hepp hepp och god natt!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Ett kort inlägg..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.