En enorm trötthet

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det väggen som hägrar?

Nja… Så går definitivt inte visan och jag önskar att jag INTE har rätt i min känsla… Men jag vet inte.

I måndags tittade en kollega på mig och sa: Du ser så otroligt trött ut, hur mår du egentligen? Svaret på den frågan var ju att jag inte varit helt frisk sedan i februari men frågan satte igång lite tankar.
Jag har INGEN som helst aning om hur den ”berömda och fruktade” väggen ser ut, jag har INGEN som helst längtan efter att ens se hur den närmar sig, men hur VET man OM den gör det? Och hur tusan gör man om man jobbar 100% och har en familj att ta hand om, oavsett om man arbetat 10 timmar (varit hemifrån 13 timmar) eller 6 timmar (varit hemifrån 9 timmar) för att INTE springa in i väggen som en ilsken tjur som inte fattar bättre?

Jag är inte en människa som gillar att vara hemma sjuk, inte få/kunna träffa kollegor (vissa av dem är vänner), få göra NYTTA i vardagen, så någon förbannad vägg är INTE välkommen hit, så är det bara.

Det är ingen hemlighet att jag letar dagligen efter nytt jobb, mest för att slippa pendlingen om sanningen ska fram, men det vore också så otroligt roligt att lära sig något nytt. Det riktigt spritter i kroppen så fort jag får någon litet uppdrag på nuv. arbetsplats så hjärnan skriker efter nya saker. I nuläget arbetar jag med ett litet uppdrag gällande NetPromotorScore, och varje tillfälle vi träffas sitter jag nästan och skuttar på stolen, ge mig uppgifter, ge mig saker att sätta tänderna i!

Men, utan akademisk bakgrund, så står man sig ganska platt tyvärr. Jag kan kundservice och kundbemötande på mina fem fingrar, och gillar det! Att jag dessutom anser mig vara en fena på administrativa uppgifter borde inte göra mig mindre aktuell… Men, jag har det inte på papper… Det finns ingen högskola som gett mig betyg i arbetet jag gör. Tolka mig rätt nu, men jag har ”BARA” chefer som kan ge mig bra omdömen alt. rekommendera mig som en bra medarbetare.

Starta eget då? Jaha… jo, det skulle man ju kunna göra… MEN MED VAD? Det gäller att idén är så bra att man kan leva på det, inte arbeta ihjäl sig (då behöver jag liksom inte byta jobb…) och familjen ska inte bli lidande mer än de är idag.

Ja ja… 26 arbetsdagar kvar till en vecka föräldraledighet och fyra veckors semester, när de dagarna väl kommer löser jag av Per som haft sin ledighet så inte en enda dag får vi tillsammans. Saga får en magisk sommar har vi konstaterat 🙂

Ta hand om er och njut av solen när den kikar fram!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.