Det var en gång…

Japp, precis så börjar inbjudan till vår personalfest. Och just det har gett mig ångest för om jag ska gå eller inte. Jag vill inte göra något halvdant och framför allt inte när det gäller maskerad, då ska det vara allt eller inget. Har pratat med en av de som arrangerar och han försöker om och om igen att övertyga mig om att det finns de som inte klär ut sig och det ÄR OK! Men så sent som igår kväll satt jag och letade efter kläder och fastnade för en klänning från Chi Chi London och vips, rödluvan vill jag vara! Men då ska det vara cape till och vips var vi också uppe i en summa på över 1000kr för att gå på en fest… Nja… Nej, jag går inte blev beslutet.

Men, så pratade jag med en annan kollega idag om det och kom fram till att jo, jag SKA gå och jag ska INTE klä ut mig! Den lilla svarta trotjänaren kommer att få åka på och gå på fest med mig. Ska bara hitta ett par lite roligare strumpbyxor som kan förgylla allt svarta då även skorna kommer att vara svarta.

Frågade en annan kollega som jag vet ska gå om vi kunde göra i ordning oss ihop eftersom jag inte vill gå hem mellan jobb och fest då jag vet att Saga tycker det är jättejobbigt när jag går igen, och jodå. Vi två och en flaska Sangría ska fördriva tiden och göra i ordning oss tillsammans. Men så sa hon, du ska inte vara ”Lilla spöket Laban” då? Det är faktiskt inte så svårt, ett vitt lakan och vips! Ja, varför inte… Enda problemet är att jag inte kan dricka i det då jag inte tänkte göra öppning för munnen… Men, det är två veckor kvar så den lilla detaljen hinner jag fundera på.

Jaha… teet svalnar och det är dags för lillstrumpan att krypa ner i sängen. Ville bara skriva av mig lite. Kram på er!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

2 reaktioner till “Det var en gång…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *