Det ekar… tomt

Ja hörrni… Här är det verkligen tyst… Hösten har flugit förbi, Saga som nu passerat 5 1/2 år kämpar på med trots och hon utvecklas i rasande takt. Som det ska vara gissar jag på.

Tomtar och adventsstakar är framme, julgardiner uppe och julkalendrarna har börjat att öppnas. Men vad händer då?

Ridskolan går bra för både Saga och mig. Jag har flugit av en gång men har hoppat upp igen, både på hästen som kastade av mig och på andra. Har även galopperat, vilket var det vi gjorde när jag flög av. Spänner mig fortfarande lite men det är på väg att bli bättre.

Per har hunnit vara i USA och Saga har ridit en Pay n´jump under tiden han var där. En mycket spännande upplevelse för båda ”töserna” i familjen. Blir nog en till 29 december som det ser ut idag.

Annars har jag bara ett råd till er där ute… Ta hand om varandra och låt ingen sätta sig på er. Det är tufft i nuläget på jobbet men har nära kollegor och vi tar hand om varandra vilket är enormt skönt. I onsdags firade vi chefen och en annan kollega, chefen 60 år imorgon och kollegan 40 år idag. Roligt värre!

Nä, snart hägrar veckans ridskola för mig, ville bara in och säga jodå, jag lever fortfarande!

KRAM

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *