Dag 22

Onsdag, som känns som fredag. En heldag med utbildning men jag började strax efter kl 7 då morgonen med Saga flöt på så fantastiskt bra. Började med att hämta ett paket till en av våra enheter som de frågade efter igår, men där aviseringen från början gick som e-post. Bra att komma på saker på kvällen. Jag såg påminnelsen men kom på först på kvällen att det måste varit just DET paketet de frågade efter.

Höll mig ifrån kanelbullen som det bjöds på under eftermiddagen men frallan på förmiddagen satte jag i mig med glädje.

Nu ikväll, för ja, jag uppdaterar faktiskt på rätt dag hihi, så blev det en promenad igen, precis som igår. SÅÅÅÅÅ skönt! Vilket väder vi har! Syrénen har börjat att blomma och sprider sin underbara doft och de söta rara liljekonvaljerna blir man knäsvag av att bara titta på.
Ja, det  är en bra dag som ni märker.

På fredag ska jag jobba. Vi har jouröppet i 4 timmar. Sen blir det att ta sig hemåt för att lösa av Per och då blir det tjejmys resten av dagen. Har inte den blekaste vad vi ska hitta på men det löser sig nog.

Ta hand om er och varandra <3

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.