Dag 18

Ok… Första smällen… En maräng i ENORM storlek… En tugga… Vad fasen gör jag var den tanke som kom direkt, och ut for samma tugga ner i papperskorgen… Så egentligen räknas den nog inte men jag är ändå besviken på mig att jag inte lyckades stå emot helt… Men men, även misstag blir man starkare av har jag hört.

Annars har det varit en helt HYSTERISK dag. En av mina närmsta kollegor fick vabba och den andra riktigt nära slutade kl. 13 och hade innan dess en utbildning. Jag tror inte jag satt ner på min stol 5 minuter sammanhängande en enda gång idag, INTE EN! hahahah… En av de andra kollegorna bara tittade på mig vid ett tillfälle och frågade om röken ur mina öron var varm hihi. Men det var en sådan dag som man bara kan garva åt allt då det inte blir ett dugg bättre av att gråta eller skrika eller vara arg.

Idag blev det dock ingen promenad. Veckohandlingen behövde göras så det blev att ta sig hem, göra middag, lägga Saga och sen åka då Per bokat biobiljett till kl 21. Ska se om jag kan få kraft att göra yoga i alla fall, kan kroppen behöva. Frågan är styrke- pass eller avslappning hahaahah

Imorgon är det lördag och på eftermiddagen väntar ett besök på Pinchos. Jag har lovat mig själv att max fyra rätter och en efterrätt får det bli. MAX! Men men… Gott är det så det går nog bra.

Ta hand om er och ha en fantastisk helg!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.