BOOOOOORING!

Tycker det är tråkigt när man ser att folk är inne på bloggen och läser, men inte en enda kommentar? Jag accepterar att det kanske inte är så att man kan kommentera allt men ändå… Men nog med det!

Idag bar det av mot jobbet i bil, guuud så skönt det var! Kunde ta det lugnt på morgonen och ändå infinna mig på jobbet i god tid! VILKEN SKILLNAD! Sen att det är stressigt värre på jobbet, ja, det kan jag inte göra något åt, det är chefernas jobb att se till att vi mår bra, de lyckas inte speciellt bra för tillfället. Jag vet att de inte kan göra något åt situationen, lika lite som vi som svarar i telefon kan göra åt det, men tyvärr är nog risken för sjukskrivningar en utväg för många… Inte för att de vill, inte för att de kan utan för att de måste. För egen del har mitt minne börjat att svika mig, jag som kommer ihåg ALLT jag pratat med någon om eller liknande. Jobb- minnet är ok fortfarande men om vi pratar om något hemma och älsklingen min säger något fem minuter senare om samma sak, glöm det, det finns inte! Koden till ICA- kortet jag skrivit om innan har fortfarande inte kommit tillbaka till minnet så i förrgår ringde jag och beställde ny kod. Vad komme det fortsätta med, hur många fler koder kommer att försvinna???? vad mer???

Imorgon vet jag i alla fall att mamma och pappa kommer upp och det ska bli mysigt! Vi kommer ta sikte mot Norrköping, ja, för sjätte dagen för min del, och börja med att äta våfflor! Märks det att morgondagen är den dagen jag får äta något onyttigt jämfört med de övriga dagarna? hihihi!!! Sen kanske det blir en promenad, det beror nog lite på tiden, men efter det bär det av mot familjen Wigge, ska bli riktigt roligt! Det var några år sedan sist så det ska bli kanon!

Innan mamma och pappa kommer har jag som mål att fixa sjätte promenaden för veckan, och den sista!

Söndagen innebär fika någon gång under dagen med Satu och Jonas som nu återigen är hemma från sin semester och sen är det slappa och ta det lugnt, jag har lovat mig själv att faktiskt göra just det!!!

Ta hand om varandra, återigen, glöm inte det!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “BOOOOOORING!”

  1. God kväll!

    Jag utvecklade mitt inlägg lite genom att svar dig i en kommentar 🙂 Ha en underbar lördag och njut av släkt, vänner och våfflor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.