Blogaward

hihiih!!! Jag har fått en award från söta Carro!!!  http://carolinatjader.blogg.se/ Tack vännen!!!

Med detta är det lite ansvar som jag förstått det… hahah

Jag ska skicka awarden vidare samt berätta sju intressanta saker om mig själv. Här är reglerna i detalj:
* Som awardvinnare ska du kopiera in awardbilden i din blogg, för
att visa att du fått den.
* Tacka och länka till den du fick awarden av.
* När man får den ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv.
* Ge awarden till 7 andra bloggare. Skriv till dem att de fått en award.

Men vad tusan är sju (7) intressanta saker om mig själv???? Hmm…

1) Mitt hem är min borg, här är jag trygg, här mår jag bra, här låter jag mina tårar komma men jag är så stark som jag bara kan bli för att jag är i mitt hem!!!

2) Oändlig djurälskare! Kan därför inte se filmer där djur är inblandade i eventuella tråkiga saker för då går jag undan och ber att någon säger till mig när djuret är slutplågat eller dött… Udda, ja, men det är också anledningen till att jag inte ens övervägde att bli veterinär eller djurskötare!

3) Tycker faktiskt att jag är en bra bilförare! den ni! Jag tycker jag är bra på något!!!

Vad tusan mer är intressant om mig????

4) Är stolt över min balklänning jag sydde till studenten! 14 meter thaisiden i svart och skottsrutigt blev en tvådelad klänning där kjolen är 8,5 meter vid!

5) Hade ca 40 par skor när jag flyttade hemifrån! De är nu något färre, även om Per säger att de är på väg att bli lika många nu! 😉

6) Sporttokig! Gillar nästan all sport och har väl utövat en hel del också… Simning, badminton, pingis, basket, fotboll, orientering hmm… Undra om jag missat något *asgarv*

7) Gillar att ta i… Gillar att klippa gräs, riva ris, tvätta bil, byta däck, nämn något, jag backar sällan!!! Så, behöver ni hjälp och erbjuder lite frisk luft och kaffe så hojta! 😉

I övrigt har dagen varit ok, fick en underbar avslutning på jobbet genom att se ”JAG.AB” och jag funderar skarpt på att faktiskt fixa filmen/föredraget själv och titta på när man har en mindre bra dag för tusan vad rätt han har i allt, verkligen ALLT! Vi hann tyvärr inte se hela men jag längtar redan nu till nästa vecka när vi ska få se fortsättningen!

Väl hemkommen från jobbet åkte jag och la undan ett par skor på Scorett, var på IKANO men där hade de bara 40 så 39 är undanlagda i stan istället! Ska bli intressant om de funkar imorgon!

Idag fick jag också de underkläderna som Per hade beställt förra veckan, och de var jättefina!!! Sen vet ja inte om jag ska ta det som en pik för att jag köper nya för sällan men jag väljer att se det som att han ville unna mig något!!!!

Imorgon är det torsdag hörrni!!! Sen är det fredag och sen är det helg!!!

Ps. Japp, ni har läst rätt, ingen träning/promenad idag så promenader blir det resten av veckan istället, en vilodag/vecka gäller och idag blev det just den dagen! Ds.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Blogaward”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.