Bil till salu!

För att vara exakt Peugeot 308SW 1.6 Turbo med premiumpaket. 159.000 kr (1000 mil vilken dag som helst) (originalpris 214.420 kr när jag köpte den)

Antisladdsystem (ESP)

Krockkudde förare och passagerare (urkopplingsbar)

Sidokrockkuddar fram

Sidokrockgardiner

Dimljus fram

Regnsensor och automatiska vindrutetorkare

Aluminiumfälgar 16”

Fjärrstyrt centrallås

Färddator

Sportfront med kromad grill

Sportinstrument mot svart botten

Manuell luftkonditionering AC (Premium)

El- justerbara sidorutor fram och bak (Premium)

Mittarmstöd fram (Premium)

Panoramaglastak med elektrisk solgardin (Premium)

12-V uttag i bagageutrymme (Premium)

Färganpassad kaross (Premium)

Läderklädd ratt (Premium)

Teknisk fakta:

Cylindervolym (cm³) 1598
Maxeffekt kW (hk DIN) 115 (156) vid 6000 v/min
Max vridmoment Nm / kgm vid varvtal (v/min) 240 vid 1400
Toppfart (km/tim) 211
Acceleration 0-100 km/tim (sek) 9.5
Bränsleförbrukning stad (l/100 km) 9.9
Bränsleförbrukning landsväg (l/100 km) 5.6
Bränsleförbrukning blandad (l/100 km) 7.1
CO2 (g/km) 165
Bränsletank (l) 60

Utöver det som finns ovan ingår det även dubbfria vinterdäck på aluminiumfälgar eftersom jag köpte detta samtidigt som jag hämtade ut bilen. De är helt oanvända eftersom jag hämtade ut bilen, fabriksny, 2010-04-30.

Det är absolut inget fel på bilen den passar tyvärr inte min svaga rygg längre bara. Det priser jag angett är det som är kvar på skulden och jag vill alltså inte ens gå med vinst eller liknande, jag behöver bara få sålt bilen.

Hör av er, via en kommentar med telefonnummer om det är intressant!

Färgen är den som den är i verkligheten!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

6 reaktioner till “Bil till salu!”

  1. Aahahahahaha jag asgarva när jag läste din kommenter ”Jag hoppas jag är nykter för jag har ju jobbat hela dan” hahahahah TUR DET liksom! moooahahahah

  2. Fia fick blåsa idag på lunchen och då svarade jag på hennes inlägg:
    ”Hahahah!! Då är vi likadana! Blev stoppad, 50 meter från garageinfarten här hemma efter jobbet och får blåsa och visa körkortet. Och jag min dumma flane uttrycker: Hoppas verkligen att jag är nykter för jag har ju arbetat hela dagen… SKULLE DET VARA ETT HINDER ATT JOBBA FULL??? Jag såg i den kvinliga polisens ansikte att det var precis så hon tänkte! asgarv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.