Biggest looser Sverige

Vet inte om någon av er såg programmet igår och framför allt såg vad som komma skall? Det är i alla fall ett par med som försöker få barn men övervikten ställer till det lite och i vad som komma ska nästa gång pratar de ganska länge om att tjejen ifråga mår konstant illa, min första tanke är självklart, ja, men hon är ju med barn fattar ni väl? Men nej då, då går hon till farbror doktorn (inte ett gravtest hemma alltså) och gör ultraljud och utbrister: Det är en liten bebis där!

Jätteroligt för dem, det är inte det jag förvånas över, utan det är hanteringen av det hela… Det är väl jättesmart att faktiskt göra UL eftersom hon tränar och har diet och alltihopa, men så som de hade klippt ihop det igår verkar det som att de vill idiotförklara henne, eller sig själva, men det blev verkligen inte bra i alla fall. Ska bli intressant nästa måndag och se hur HELA programmet är och om jag är av en annan åsikt efter det.

Här är byxorna jag skrev om innan förresten:

By Kapp Ahl

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Biggest looser Sverige”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.