Beroende? You bet!

Fick en liten hint igår från söta Johanna om Wordfeud, ett spel som man kan spela via telefonerna med varandra, eller nja, snarare MOT varandra. Jag är allt annat än bra på Alfapet, och vips, självklart var det just detta som spelet var! Men varför inte tänkte jag, någon omgång kan man ju testa i alla fall.

Vad tror ni jag gjorde hela eftermiddagen och stor del av kvällen??? Batteriet i telefonen tog näst intill slut och det var fulladdat på morgonen! Min älskade make tittade lite misstänksamt på mig och undrade vad jag var för idiot som spelade ett sånt spel. Gissa vem som inte ville lägga ifrån sig sin telefon senare på kvällen när det var dags att vila huvudet på kudden! Jopp, Per!

Jag förlorar än så länge varenda match mot både Johanna och fina Heléne, men vad tusan, jag tycker det är roligt i alla fall och jag har nog lättare för att förlora om jag slipper sitta med ett hånflin rakt i nyllet från den som besegrar mig.

Så, har ni inget att göra, ladda ner dem fria varianten och testa, vill ni slippa reklamen, lägg lite kronor på det och ni slipper det efter varje drag ni gör! Helgen kommer få alldeles för fort och det ni hade planerat, se till att göra det INNAN ni sätter er med detta!

Hepp hepp!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

9 reaktioner till “Beroende? You bet!”

 1. hahaha jag måste verkligen skaffa det där Alfapetet 🙂

  Tack så jätte mycket för länken ang New York. Den ska vi verkligen kolla in. Det är ju sånt som är mysigt att få uppleva, det som är ”äkta” New York känsla liksom.

  Vi ska även kolla på nån gospel i Harlem och gå på nån jazzklubb nånstans wuiiii shit majbritt va ja längtar 🙂

 2. hmmm beroendeframkallande?!?!?! nu har jag ingen aaaaaning vad du pratar om…
  ”SONNY!!! Det är din tur”
  röst från soffan…typ bredvid ”ja jag tänker” hahahahaha
  Men visst det är kul!!! =)=)
  Jag laddar min telefon 2 ggr/ dag nu för tiden*asg*

 3. Du menar, snälla, kan jag inte också få vinna mot dig? Suger på detta men vad tusan, såååååå klurigt och får timmarna att flyyyga iväg!

 4. Så var det första kvällen här… Men Per tycker inte det är lika roligt längre 🙁 Men men, det finns tillräckligt många som spöar skiten ur mig ändå 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *