Back to work!

Ja, då var den ledigheten över, med buller och bång! Idag var det också dags att återgå till pendeltåget som börjat gå igen. Ditresan var inga som helst problem och det var skönt att gå till och från stationen vilket jag faktiskt saknat.

Väl framme på jobbet ser jag kön… 60 i kö och 70 agenter inne i telefon… Och trots att vi var ca 20 st fler efter någon timma minskade inte kön. Behöver man säga att jag är slut i skallen? Behöver jag säga att jag var det redan innan lunch??? När vi äntligen hade fått ett andrum så ”händer det” igen… Och vi vet inte varför… Det kanske är det som är mest frustrerande.

Gunilla och jag hade en mysig lunch på Konsum idag, detta eftersom lunchrummets golv bonas om och vi tyckte det stank tillräckligt med mat i vårt lilla rum ändå eftersom väldigt många värmde sin mat, JUST I VÅRT RUM! Tack Gunilla för den jättegoda pralinen du bjöd mig på!!!

När arbetsdagen väl var slut var det en mysig, dock kall, promenad tillbaka till stationen där tåget skulle gå enligt tid, OM DET INTE HADE VARIT FÖR ETT X2000 som ”så klart” prioriteras högre än vårt pendeltåg! Är det verkligen östgötatrafikens problem att SJ inte kan hålla tiderna? Det är min fråga! Ska vi drabbas pga det? Just när det gäller tåget så blir jag så fruktansvärt lättstressad, kan börja gråta för ingenting eftersom jag inte vet NÄR jag kommer hem, eller OM… jag får nog börja fundera på att trängas på expressbussarna istället för jag fixar det snart inte mer. Jag vill inte behöva söka mig om efter ett nytt jobb bara för det, jag trivs på mitt jobb (när det är normal arbetsbelastning), jag har underbara kollegor, en bra chef och en lön som jag faktiskt kan acceptera, även om man alltid vill ha mer. Jag har förmåner som jag inte hört något annat företag ha och det ska då vara f*n att jag inte ska kunna vara kvar pga ett litet ”sketet” pendeltåg som inte får de tider det behöver för att kunna transportera sina resenärer mellan bostadsort och arbetsorten 4 mil bort…

När jag kom hem var det bara att byta om för promenaden och även om det tog emot ångrar jag inte en sekund att jag faktiskt gick ut! Klar höstluft kan ju få vem som helst att bara vilja le!

Nu hägrar snart sängen.

Ta hand om varandra och lägg er aldrig som ovänner!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Back to work!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.