Är det kört igen?

Det räcker tydligen inte att byta stad, inte med att byta bloggadress och inte att ta bort vänner som står med båda benen på varje sida för att kunna starta ett nytt liv. Inser att den där beteendevetaren/ psykologen kommer allt närmre och närmre för jag orkar inte må dåligt för vad som HAR varit! Vill ju se framåt!

Jag vill inte vara rädd att komma ”hem” till Borås för att jag KANSKE stöter ihop med de jag trodde var mina vänner, men som har visat var de står, jag orkar inte må dåligt för att jag inte orkar ha kontakt med folk som antingen inte bryr sig, sårar mig medvetet eller omedvetet eller bara inte visar var de står.

Annars har det varit en dag där jag vaknade helt död… hade ”sovmorgon” till 6:30 och funderade direkt på hur tusan gubbar Per orkade gå upp kl 5:05… Och insåg, jag ska göra detsamma imorgon!!! uuuuhhhhhhh!!!! men upp kommer jag alltid har jag märkt… Imorgon är det dessutom dags för våfflor med underbara Cici och Heléne! Får se när jag kommer hem men det får ändå bli en promenix för den hoppade jag över idag. Liiiite för mycket som snurrar i huvudet för att jag ska orka hitta motivationen som finns inom mig och dessutom, OM det skulle komma tårar skulle de dessutom frysa till is på kinderna och fler frostskador behöver jag inte! hihihihihhiih

På onsdag är det lite shoppingdags med bästaste Satu! Den röda klänningen som skulle beställas är slut, HALLÅ, SLUUUUUUT!!!! Shit vad många måste ha tyckt att den var underbar… Det är ju bra på ett sätt, då är den faktiskt så snygg som jag tyckte att den var! Det ska bli sååå mysigt att ränna runt och bara må bra, och få göra det i två dagar dessutom! hihih!!! Hoppas vi hittar något bara!

Jaha… Nepp… annars känner jag väl mig mest maktlös för tillfället, jag kan inte påverka en sak, aldrig någonsin, utan bara finnas till, bara finnas där… Men ååååhhh vad jobbigt det är… 🙁

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

4 reaktioner till “Är det kört igen?”

  1. Vill ge dig en varm kram!! Vet ju inte vad som hänt, men förstår att det gör ont 🙁 Ingen borde få känna så!!!! Ta hand om dig…våfflor med bästa tjejerna låter ju inte helt fel för att må lite bättre…hihi.. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.