Äntligen

Nobelpriset går i år bland annat till forskare som tog fram IVF, ÄNTLIGEN säger jag! Så många lyckliga par som fått bli föräldrar som de annars aldrig kanske hade blivit. Nu har även aftonbladet insett hur stort det är!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7927133.ab

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7927873.ab

Jag har gått igenom en halv process och det var som ett slag i magen att inte få tillbaka ett befruktat ägg, men nu, idag, efter både misslyckanden och skilsmässa är jag oerhört lycklig över att det aldrig blev något barn! Då var jag öppen med hela arbetet och hur känslomässigt jobbigt det var men om jag/vi skulle behöva gå igenom det igen vet jag inte hur jag/vi skulle ställa mig/oss. Folk verkar vara rädda för hur det ska bemötas, om de vågar fråga hur det går, hur vi mår osv men det enda man egentligen behöver är att veta att nära och kära finns där. Jag har tyvärr börjat tvivla på just den saken den senaste månaden och vad framtiden har i sitt sköte får vi alltså se.

Och för de som säger att ta det lugnt, det kommer att bli något bara ni slappnar av, inte stressar, åker på semester bla bla bla bla kan hoppa upp på månen och drömma vidare, det har INGET med det att göra, det finns ingen forskning på det, inget som är FAKTA så låt mig och eventuella kvinnor slippa höra skiten!

Nu skriver jag inte att vi försöker så det är ingen idé att ni frågar oss, när vi känner oss redo kanske vi berättar när det överhuvudtaget är aktuellt, men i dagsläget är det älsklingen och jag och vi trivs med det!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.