Alla <3-ans dag (igår)

Jaaa, igår var det kärlekens dag, lite mer än vad varje dag annars är alltså hi hi

Det firade Marika med att ligga hemma i sängen med extrem hosta, huvudvärk och lite snuva. Jo, man tackar! Middag på restaurang var planerat men nej, det var bara att glömma.

Det blev en tur ner på stan, besök på apoteket för att köpa Strepsils för att se om det hjälper mot halsen så jag kan jobba på måndag, och sen delade jag och maken på oss. Jag ville inte ha kina- mat som han ville (ja, jag har fortfarande ingen matlust och måste äta det jag är sugen på) och jag fixade grekiskt. När maten var klar blev det att sätta sig i bilen igen och åka hem.

Och jag kan säga så här, är glad över att jag inte plågade mig kvar på någon restaurang, för att kunna äta maten hemma och sen glida ur kläderna och sätta på sig morgonrocken igen var underbart! Sen var maten gudomlig dessutom!!! Att souvlaki (kyckling) med tzatsiki och pomme kan vara så JÄVLA gott kunde jag inte drömma om! Helt rätt mat på helt rätt dag insåg jag!

Och nej, här levererades inga blommor, min älskade make är ”tyvärr” inte sån men han ger mig så mycket annat i livet så jag sörjer inte jättemycket just den delen men än kanske vissa speciella dagar hi hi hi.

Utöver alla hjärtans dag var det också vår FJÄRDE förlovningsdag! Det är helt sjukt vad tiden går fort och bara flyger iväg!!! Älskar dig Per!!! Nu och för evigt!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *